ANBI

ANBI is de afkorting van Algemeen Nut Beogende Instellingen. Alle zogenaamde ANBI’s kunnen gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij bijvoorbeeld  schenken en erven.

Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat Natuurbeschermingsvereniging De Steltkluut zo’n ANBI–status heeft.

Wanneer je als particulier of vennootschap doneert aan De Steltkluut, dan mag je je gift aftrekken van je inkomsten– of vennootschapsbelasting. Dankzij jouw gift kunnen wij ons nog meer inzetten om de natuur in Oost–Zeeuws–Vlaanderen in stand te houden, te beschermen en verbeteren.

Doneren

Jouw gift of donatie* kan je overmaken op :

IBAN-nummer: NL81 RABO 0136 6055 40
BIC: RABONL2U
Tenaamstelling: De Steltkluut

De Steltkluut heeft ANBI-status

* Je kunt alleen een (extra) gift of donatie opvoeren op je aangifte inkomsten– of vennootschapsbelasting, niet de contributie van je lidmaatschap.

Verantwoording

Als ANBI–stichting zijn wij transparant over onze vereniging en financiële status. Zo geven wij inzicht in onze doelstellingen en activiteiten en weet jij dat jouw gift of donatie goed besteed wordt.

Beleidsplan NBV De Steltkluut 2023–2027

Overzicht activiteiten 2023

Vragen over ANBI

Heb je vragen over de ANBI–status van De Steltkluut of een andere vraag die gerelateerd is aan ANBI? Neem dan contact met ons op.

Natuurbeschermingsvereniging De Steltkluut

De Steltkluut
Postbus 319
4530 AH Terneuzen